BI & Accountancy

Datapeak heeft ervaring en expertise in het opstellen van de periodieke cijfers. Wij begrijpen welke inzichten het opstellen van de periodieke cijfers vereenvoudigen en versnellen. Daarvoor maken we op maat gemaakte rapportages, waardoor u een hoop tijd bespaart.

Heeft uw bedrijf ondersteuning nodig bij het opstellen van de periodieke cijfers? Ook daarbij helpen en adviseren wij u graag.

Accountancy

Deskundigheid

Brede ervaring met verschillende tools voor het opstellen van dashboards en analyses

Resultaatgericht

Wij bieden toegevoegde waarde met het realiseren van zowel financiële als niet financiële analyses en dashboards

Voordelige prijs

Voordelig uurtarief en de eerste 30 kilometers enkel zijn voor niks

Veel voorkomende vragen

Lees hier het antwoordt op uw vraag

Voordelen van de combinatie BI en accountancy voor uw organisatie

Het opstellen van de periodieke cijfers (balans en winst- en verliesrekening) als ook het uitvoeren van de benodigde controles kunnen een tijdrovende klus zijn voor de medewerkers die daarmee belast zijn. Met behulp van verschillende dashboards en analyses krijgt u handvaten waardoor u snel de gewenste controles kunt uitvoeren en de periodieke cijfers samen kunt stellen. Daarmee bespaart u tijd, welke u elders aan kunt besteden. Wij helpen u hier graag mee.

Hoe werkt de combinatie van BI en Accountancy bij DataPeak?

Hedendaags komt het nog steeds voor dat organisaties de periodieke cijfers maken met knip- en plakwerk in Excel. Onze freelance BI specialist beschikt over een achtergrond in de accountancy en weet dan ook wat er allemaal bij komt kijken bij het opstellen van de periodieke cijfers.

Onze freelance BI specialist helpt u door geautomatiseerde dashboards en analyses op te stellen in verschillende BI tools die beschikbaar zijn. Deze dashboards en analyses geven u handvaten voor het opstellen van de periodieke cijfers als ook voor gewenste controles en zijn met een druk op de knop beschikbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Een dashboard voor de periodieke cijfers waarin verschillende consolidatiegroepen, eliminaties en extracomptabele werkzaamheden (bijvoorbeeld het samenstellen van het onderhanden werk van waaruit een voorziening of resultaat uit voort kan vloeien) zijn opgenomen. Dit model is dynamisch voor de gebruikers, wat inhoudt dat de cijfers gepresenteerd en automatisch bijgewerkt worden op basis van de gekozen datum.
  • Het model voor extracomptabele werkzaamheden, zoals het onderhanden werk.
  • Een analyse of dashboard om in één oogopslag de rekening-courantverhoudingen over verschillende bedrijven te kunnen controleren.

Klantervaring

Datapeak heeft ons erg geholpen om betere inzichten te verkrijgen in de dagelijkse managementinfo. Dit was niet makkelijk door de verschillende administratiesystemen ivm de 2 landen waar we actief zijn.

Door onze verschillende bedrijven en dienstverleningen verloren we het overzicht. Datapeak heeft een op maat gemaakt dashboard gebouwd met real time informatie over de verschillende bedrijven en per land. Dit geeft actuele en accurate inzichten, zodat wij daardoor betere beslissingen kunnen nemen voor de toekomst. Deze gaven het MT zoveel duidelijkheid dat we voor een aantal afdelingen de relevante informatie op maat hebben laten bouwen.

Het geeft ons een voorsprong en helpt bij het goed in de grip houden van de organisatie.

Wiljan Laarakkers

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op. Ook kunt u ons bellen

Contactgegevens

  • 06 - 52 68 23 60
  • jelle@datapeak.nl