Business Intelligence

Datapeak benut uw data en vertaald deze naar stuurinformatie in de vorm van rapportages en analyses die passen bij uw bedrijf. Deze dynamische rapportages zijn beschikbaar met een druk op de knop en stellen u in staat om antwoorden te vinden op de vragen die u heeft.

We maken niet alleen rapportages en analyses, maar adviseren ook vanuit een bedrijfskundige invalshoek waarop gestuurd kan worden en wat de meerwaarde daarvan is.

Deskundigheid

Brede ervaring met verschillende tools voor het opstellen van dashboards en analyses

Resultaatgericht

Wij bieden toegevoegde waarde met het realiseren van zowel financiële als niet financiële analyses en dashboards

Voordelige prijs

Voordelig uurtarief en de eerste 30 kilometers enkel zijn voor niks

Veel voorkomende vragen

Lees hier het antwoordt op uw vraag

Wat is een business intelligence specialist?

Business intelligence (BI) heeft het doel om in uw organisatie de aanwezige gegevens als kennis te kunnen gebruiken voor een betere aansturing van uw bedrijfsprocessen. Gegevens moeten hiervoor worden verzameld, omgezet en/of geanalyseerd. Onze freelance BI specialist doet onderzoek naar de informatiebehoefte en aan de hand daarvan bedenken we een oplossing in de vorm van analyses en rapportages.

Wanneer u een business intelligence specialist inhuurt, waar let u dan op?

Het is belangrijk dat een BI specialist goed weet hoe relevante stuurinformatie gepresenteerd moet worden in dashboards en analyses. Voor een gebruiker moet namelijk meteen duidelijk zijn welke informatie gepresenteerd wordt in een dashboard of analyse. Onze freelance BI specialist beschikt over deze competenties. Wilt u een referentie van onze klanten die vertellen over onze competenties? Neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van een relevante referentie.

Waarom kiezen voor business intelligence specialist van DataPeak?

Als u een grote informatiebehoefte ervaart binnen uw organisatie, dan schakelt u de hulp in van een BI specialist. Onze freelance BI specialist gebruikt uw data om relevante informatie te presenteren in dashboards en analyses. Als de informatiebehoefte duidelijk is voor onze freelance BI specialist, dan zal deze als eerste onderzoek doen naar de beschikbare data. Indien de beschikbare data onvoldoende is om de informatiebehoefte in te vullen, dan geeft onze freelance BI specialist in een adviesrapport aan welke data nog geregistreerd dient te worden. Is er voldoende data aanwezig, dan kan onze freelance BI specialist direct beginnen met het opzetten van de dashboards en analyses.

Wat is de looptijd van een opdracht bij onze BI specialist?

Het deskundig analyseren en rapporteren kost natuurlijk tijd om uiteindelijk tot een doeltreffend resultaat te komen. Afhankelijk van de omvang van uw informatiebehoefte zijn we korter of langer bezig met een business intelligence traject. U kunt ervan uitgaan dat bij een grote informatiebehoefte onze freelance BI specialist meestal een aantal maanden nodig heeft. Onze freelance BI specialist zal over het algemeen één of twee dagen per week aanwezig zijn bij u op locatie.

Wat is het tarief van onze BI specialist?

Wij hanteren voordelige tarieven vergeleken onze concurrenten. Bent u benieuwd welke tarieven wij hanteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welke ervaring heeft onze BI specialist?

Onze freelance BI specialist beschikt over ruime ervaring met het verwerken en bewerken van data uit verschillende databases, met het opstellen van dashboards en analyse en dat met verschillende business intelligence tools die beschikbaar zijn op de markt.

Klantervaring

Datapeak heeft ons erg geholpen om betere inzichten te verkrijgen in de dagelijkse managementinfo. Dit was niet makkelijk door de verschillende administratiesystemen ivm de 2 landen waar we actief zijn.

Door onze verschillende bedrijven en dienstverleningen verloren we het overzicht. Datapeak heeft een op maat gemaakt dashboard gebouwd met real time informatie over de verschillende bedrijven en per land. Dit geeft actuele en accurate inzichten, zodat wij daardoor betere beslissingen kunnen nemen voor de toekomst. Deze gaven het MT zoveel duidelijkheid dat we voor een aantal afdelingen de relevante informatie op maat hebben laten bouwen.

Het geeft ons een voorsprong en helpt bij het goed in de grip houden van de organisatie.

Wiljan Laarakkers

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op. Ook kunt u ons bellen

Contactgegevens

  • 06 - 52 68 23 60
  • jelle@datapeak.nl